Afspraak plannen

Uitslag enquête medisch fitness

 In Geen categorie

Helaas blijft de medisch fitness voorlopig nog even gesloten voor onze leden. Omdat we graag kijken naar mogelijkheden om ieders vitaliteit zo optimaal mogelijk te houden, waren we benieuwd naar jullie beweeg behoeftes. Om die reden hebben we u gevraagd om een enquête in te vullen. De uitslag hiervan willen we graag met u delen;

Maar liefst 23 personen hebben de anonieme vragenlijst volledig ingevuld. Hartelijk dank hiervoor!

Op de vraag, of u als alternatief voor het binnen- trainen graag onder begeleiding van een fysiotherapeut buiten zou willen trainen, gaf:

 • 13% aan dit graag te willen
 • 87% gaf aan hier geen behoefte in te hebben

Ook in deze tijden kunnen we u blijven begeleiden, motiveren en advies geven. We willen met u meedenken om te zoeken naar een voor u passende oplossing. Hieronder ziet u de uitslag van uw behoeftes:

fitness, medisch fitness Reusel, COPD, longziekte, artrosegroep, beweeggroep, suikerziekte, hartrevalidatie, sportrevalidatie, fitness Reusel

Buiten fitness

 • 8,3% zou graag een oefenschema via de mail of op papier willen hebben.
 • 8,3% zou graag een online oefenschema via een app willen hebben waarmee we op afstand kunnen begeleiden.
 • 4,2% zou graag telefonisch contact of middels beeldbellen willen met één van onze fysiotherapeuten.
 • 4,2% zou graag individuele fysiotherapie willen bij aanwezigheid van klachten
 • 75% kan voorlopig voldoende vooruit en wachten af tot we weer open mogen

Als suggestie werd er aangegeven:

 • 1 persoon gaf aan graag online video oefeningen van ons te willen

Bij de vraag: Als u gebruik wilt maken van de geboden diensten, bent u dan bereid om uw huidige abonnement weer te activeren?

 • 68,8% gaf ja aan
 • 31,2% gaf nee aan

Wist u dat:

 • Sinds 6 jaar hebben wij samen met BoukeSport de onderhoud van de trimbaan op ons genomen. Er zijn de afgelopen jaren nieuwe oefeningen gekomen die voor alle spiergroepen goed zijn. De trimbaan is geschikt voor jong en oud die actief aan hun gezondheid willen werken.
 • Onze therapeut Carlijn van Rooijen studeert aan de universitaire master opleiding psychosomatische fysiotherapie. Bij perikelen en spanningen die mogelijk het gevolg kunnen zijn van de Corona crisis kan Carlijn u handvatten bieden. U kunt voor meer informatie contact opnemen met Carlijn.
 • De afgelopen periode hebben we veel maatregelen genomen om uw en onze veiligheid te blijven waarborgen. Dit proces is een continue verbeter proces binnen de praktijk. Het waarborgen van veiligheid is een belangrijke, al dan niet het aller belangrijkste in tijden van de Corona crisis. Hou onze nieuwsberichten op de site goed in de gaten zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste maatregelen.

Conclusie:

 • Er is minimale behoefte om buiten te trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut. We moeten concluderen dat er (te) weinig animo is om buiten oefeningen aan te bieden.
 • De meeste mensen hebben aangegeven dat ze weer komen zodra we weer open mogen. Tot die tijd geven ze aan voldoende vooruit te kunnen.
 • Graag willen we benadrukken dat de mensen die behoefte hebben aan een online oefenschema, oefeningen op papier of mail, telefonisch contact of middels beeldbellen, individuele fysiotherapie contact met ons kunnen opnemen zodat we individuele maatwerk kunnen geven afhankelijk van de behoeftes.
 • Bijna 70% gaf aan dat als u gebruik kunt maken van de in de enquête aangeboden diensten, we de abonnement kosten mogen activeren. Bedankt voor uw begrip! De praktijk heeft de afgelopen maanden nauwelijks inkomsten gehad, toch hebben we bewust besloten om niet te incasseren. We willen met u een langdurige relatie aangaan en momenteel heeft u geen behoefte aan onze geboden diensten.

 

 

Recommended Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken