Afspraak plannen

marjoleinvanderheijdenphotography-20

De FysioMatties podcast

Wie zijn wij?
Patrick Verhagen sportfysiotherapeut, Theo Eltink algemeen fysiotherapeut en voormalig topsporter en Bart Damen sportfysiotherapeut. We zijn collega’s en daarnaast delen we dezelfde hobby’s mountainbiken en wielrennen. We zijn de FysioMatties.

Hoe is dit idee ontstaan?
Ook wij zijn te betrappen op de welbekende “fietspraat”. Maar naast de nodige ongein en de actualiteiten bespreken we tijdens onze trainingsritten de ontwikkelingen binnen het vak “fysiotherapie”. We proberen elkaar zowel fysiek als mentaal te prikkelen.

Waarom deze podcast?
We willen jullie meenemen in de dagelijkse chemie die tussen ons ontstaat zowel werk gerelateerd als privé bij onze hobby’s. De podcast zal een mengeling zijn van een stukje kennis delen met een professionele lading, de wekelijkse gezamenlijke fietstochten/trainingen maar ook patiëntgesprekken/ervaringen en behandeltechnieken zullen de revue passeren.

Reacties of rectificaties
Deze mogen gestuurd worden naar info@fysio-sportrevalidatie.nl

Podcast 8

In podcast 8 worden de persoonlijkheidsprofielen besproken, ben je benieuwd naar je eigen persoonlijkheidsprofiel? Klik dan hier! Op deze site kun je een gratis test doen, deze test bestaat uit een aantal vragen. Na het invullen van de test krijg je direct de uitslag.

FysioMatties Giro-poule

Na de succesvolle FysioMatties Tour-poule. Is er nu ook weer de Giro-poule, neem deel aan onze vriendenleague en daag de FysioMatties uit.

https://www.ed.nl/fun/apps/~g134704?league=7kK0mMbLR6uXzavNfHIaOg

 

Podcast 17

In podcast 17 vertelt Carlijn van Rooijen over een aandachtstest. In het onderstaande filmpje kun je deze test zelf doen.

https://www.youtube.com/watch?v=vJG698U2Mvo

FysioMatties Podcast, fysiotherapie Reusel, fysio Reusel, podcast, Theo Eltink, Patrick Verhagen, Bart Damen, mountainbike, wielrennen,

Nieuwste Aflevering

 

Aflevering 1

Aflevering 2

Aflevering 3

Aflevering 4

Aflevering 5

Aflevering 6

Aflevering 7

 

Aflevering 8

 

 

Aflevering 9

 

 

Aflevering 10

 

Aflevering 11

 

Aflevering 12

 

 

Aflevering 13

 

 

 

Aflevering 14

 

 

 

Aflevering 15

 

Aflevering 16

 

Aflevering 17

 

Aflevering 18

 

Afspraak maken

Wij helpen u graag verder! Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u met ons contact opnemen.

Overige behandelingen

Begin met typen en druk op enter om te zoeken