Afspraak plannen

Theo met Jumbo-Visma naar de Tour de France!

 In Geen categorie

Theo gaat opnieuw de uitdaging aan in de grootste wielerronde van het jaar! Als trouwe kracht in de hospitality en verzorging voor de Jumbo-Visma ploeg, reist hij dit jaar weer af naar de Tour de France.

Gedurende de komende weken zal Theo zijn werkzaamheden in de praktijk tijdelijk verplaatsen naar Frankrijk. Na eerder dit jaar actief te zijn geweest in de Giro, waar hij zijn waarde bewees, kijkt hij nu uit naar de grootste wielerronde van het jaar.

Theo is geen onbekende in de wielersport. Als voormalig wielrenner heeft hij drie keer de ronde van Italië gereden. Sinds enkele jaren heeft hij zijn passie voor de sport omgezet in het verzorgen van de hospitality voor Jumbo-Visma. Zijn belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat relaties de wielersport van dichtbij kunnen ervaren en volop kunnen genieten van deze unieke ervaring.

Vorig jaar schitterde Theo op de voorpagina van de kranten, nadat hij de zorg op zich nam voor renner Primoz Roglic. Na een harde val waarbij Roglic zijn schouder uit de kom had, was het dankzij de hulp van Theo dat hij weer op zijn fiets kon stappen en de strijd kon voortzetten.

Namens het hele team wensen wij Theo enorm veel succes in de komende weken. Zijn expertise, toewijding en passie dragen bij aan het succes van Jumbo-Visma. We zijn ervan overtuigd dat hij opnieuw een onschatbare rol zal spelen in het ondersteunen van de renners tijdens deze prestigieuze wielerronde. Volg onze site om op de hoogte te blijven van de avonturen van Theo en het team in de Tour de France!

Theo Eltink en Primos Roglic

Theo Eltink helpt de onfortuinlijke Roglic in de Tour de Franc

Recommended Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken