Afspraak plannen

Reusel, vitaliteit, test, inspanningsfysioloog, inspanningstest

Inspanningstest met ademgasanalyse

De ademhaling is het ultieme kompas voor topprestaties: voor sporters, maar ook voor een vitale en gezonde leefstijl. Daarom maken wij gebruik van de ademgasanalysetechniek om de zuurstofstroom door longen, hart en spieren te meten in rust en tijdens inspanning. Deze techniek is uitermate geschikt om je belastbaarheid in kaart te brengen en inzicht te geven in hetgeen jouw beweging beperkt.

De volgende doelgroepen hebben veel baat bij ademgasanalyse:

  • Sporters die op een verantwoorde en veilige manier hun prestatie willen verbeteren. Blessures ontstaan vaak doordat buiten de grenzen van de eigen belastbaarheid getraind wordt. Met behulp van onze inspanningstesten brengen we deze belastbaarheid in kaart en helpen we je om op een gezonde manier te sporten.
  • Mensen die gezond en vitaal oud willen worden. Het meten van de zuurstofstroom door longen, hart en spieren is de meest betrouwbare manier om het functioneren van deze organen in kaart te brengen. De uitkomsten hiervan geven direct inzicht in je sterke en zwakke punten, waarna je met behulp van onze fysiotherapeuten of trainers aan de slag gaat om de zwakke punten aan te pakken.
  • Mensen die gewicht willen verliezen. Problemen als een vertraagde stofwisseling of een slechte vetverbranding zijn naast motivatie de belangrijkste redenen waarom het niet lukt om af te vallen. Analyse van de ademhaling brengt deze problemen in kaart. Onze leefstijlcoaches interpreteren deze gegevens en helpen je een oplossing te vinden die bij je past om de motivatie hoog te houden.

Kortom: heb je het gevoel dat je vastloopt met bewegen, sporten of afvallen? Kom dan langs voor een analyse van je ademhaling en ontdek hoe jij het plezier in het bewegen terug kunt vinden.

De Vitaliteitspraktijk

Reusel, vitaliteit, test, inspanningsfysioloog, inspanningstest

Begin met typen en druk op enter om te zoeken