Afspraak plannen

koelsysteem doet het (eindelijk) weer!

 In Geen categorie

Beste Sporters,

Zoals jullie weten, hadden we de afgelopen maanden problemen met ons koelsysteem. De onderdelen die we nodig hadden om het te repareren, waren blijkbaar, niet makkelijk te verkrijgen. We hebben sterk het vermoeden dat de onderdelen helemaal uit China moesten komen en via een lange en ingewikkelde route over zee en land. Waarschijnlijk zijn de onderdelen bij de douane in Rotterdam zelfs een keer zoekgeraakt. Maar gelukkig hebben we ze vorige week eindelijk ontvangen en heeft het installatie bedrijf ze kunnen instaleren.

We zijn blij om jullie te vertellen dat ons koelsysteem nu weer naar behoren werkt! Dat komt goed uit nu het zo warm is buiten. De mobiele airco die wij tijdelijk hebben gebruikt, is dus niet meer nodig.

We bedanken jullie voor jullie geduld en begrip tijdens deze periode. We hopen dat jullie nu weer kunnen genieten van een aangename temperatuur tijdens het sporten.

 

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken