Afspraak plannen

De praktijk

De praktijk van vd Heijden/ Damen fysiotherapie is gevestigd op de markt in Reusel. De praktijk beschikt over een mooie oefenzaal met een grote verscheidenheid aan fitness apparatuur. De praktijk is voorzien van ruime kleedkamers en douche gelegenheid.

Tijdig wijzigen afspraak

Wilt u uw afspraak afzeggen of wijzigen? Dat kan. Neem dan minimaal 24 uur van te voren contact met ons op. Indien u uw afspraak minder dan 24 uur van te voren afzegt of wil wijzigen, kunnen wij de behandeling in rekening brengen.

Privacy en klachten

Klachten reglement – Mocht u een tip, opmerking of klacht hebben, dan stellen wij het zeer op prijs dit aan ons kenbaar te maken. U kunt dat kenbaar maken aan de verantwoordelijke fysiotherapeut of via ons klachtenformulier. U kunt het klachtenformulier vragen aan de balie of vinden via deze link.

De Geschillencommissie Fysiotherapie behandelt klachten over fysiotherapeuten en fysiotherapiepraktijken. Voordat je jouw klacht als een geschil kunt voorleggen aan de Geschillencommissie Fysiotherapie, moet je de klacht eerst bespreken met de fysiotherapeut en/of de praktijkhouder.

Privacy reglement – Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) Fysiotherapie volgt de Wet Bescherming Persoonsgegevens. In deze wet staat beschreven hoe onze medewerkers met uw gegevens om dienen te gaan. Meer informatie

Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie

U heeft zich bij onze praktijk voor fysiotherapie gemeld en wilt graag een fysiotherapeut consulteren zonder verwijzing van een huisarts of specialist.

Deze mogelijkheid bestaat vanaf 01 januari 2006. Meer informatie

Tarieven en vergoeding

U wordt geacht zelf via uw polis of zorgverzekeraar na te gaan in hoeverre de kosten voor behandeling door uw zorgverzekeraar vergoed worden. Als u hiervoor verzekerd bent, zullen wij deze direct bij uw zorgverzekering indienen. U merkt hier niets van.

Als u niet verzekert bent voor fysiotherapie, gelden in 2023 de volgende tarieven per behandeling

Fysiotherapie € 42,00
Sportfysiotherapie € 42,00
Manuele therapie € 52,50
Toeslag behandeling aan huis € 16,00
Screening (eenmalig bij directe toegankelijkheid) € 21,00
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek € 65,00
Niet nagekomen afspraak € 27,00

Specifieke testen en begeleiding voor wielrenners

Cycling matrix, performancetest en trainingsadvies €125,00
Cycling matrix met trainingsgegevens online € 75,00
Personal training € 60,00
Trajectprijs met training op maat In overleg

Betaling geschiedt direct na afloop van elke behandeling

Afspraak maken

Wij helpen u graag verder! Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u met ons contact opnemen.

Overige behandelingen

Begin met typen en druk op enter om te zoeken