Afspraak plannen

Medisch Fitness Reusel

Sporten en bewegen is van groot belang voor uw gezondheid. Door te sporten voelt u zich fitter, heeft u minder last van lichamelijke klachten en kunt u in sommige gevallen beter omgaan met bijvoorbeeld een chronische ziekte. Verantwoord sporten onder persoonlijke en professionele begeleiding van een fysiotherapeut kunt u bij van der Heijden / Damen fysiotherapie.

Met begeleiding

Wij bieden de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysiotherapeut te komen trainen. De trainingen zijn afgestemd op de individuele mogelijkheden en wensen. Tijdens de intake wordt in kaart gebracht wat het doel van de training is en waar rekening mee gehouden moet worden. De medisch fitness is met name geschikt voor mensen die intensieve begeleiding willen waarbij speciale aandacht is voor klachten aan het bewegingsapparaat of aandoeningen of blessures vanuit het verleden.

  • Trainen in groepsverband onder begeleiding van een fysiotherapeut, waarbij iedereen zijn individueel trainingsschema volgt.
  • Een individueel trainingsschema wordt opgesteld na een intake, waarbij uitgebreid wordt ingegaan op uw lichamelijke klachten / blessures.
  • De fysiotherapeut is er altijd bij om toe te zien op de uitvoering van de oefening en eventueel aanwijzingen te geven. Op deze manier kunnen er altijd vragen gesteld worden door de deelnemers en zo nodig worden de oefeningen aangepast.
  • Wanneer oefeningen juist kunnen worden uitgevoerd en men weet hoe de apparatuur werkt is doorstroming naar zelfstandig trainen mogelijk.
  • Het onbeperkte abonnement geeft u de combinatie van trainen onder begeleiding van de fysiotherapeut, als het zelfstandig trainen.
  • Tijden zijn in overleg met de fysiotherapeut. Zowel ochtend, avond als in het weekend zijn er mogelijkheden om te trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Er dient van te voren te zijn ingeschreven.

Zelfstandig trainen

Indien de therapeut het verantwoord vindt is het mogelijk om zonder begeleiding te trainen. U kunt dan komen trainen binnen onze openingstijden. Dit is alleen mogelijk wanneer u bekend bent met een van onze therapeuten en de fitnesszaal vanuit het trainen met begeleiding of vanuit een fysiotherapeutisch revalidatietraject.

  • Voor mensen die tijdens behandeltraject in de fitness zaal hebben geoefend en dit willen continueren. Zij hebben minder dan één maand geleden een fysiotherapeutisch fysio traject afgesloten.
  • Geschikt voor mensen die de oefeningen juist kunnen uitvoeren en weten hoe de apparatuur werkt.
  • Op hetzelfde moment kunnen er patiënten in de zaal aanwezig zijn die op dat moment een afspraak hebben bij de fysiotherapeut. Het is daardoor mogelijk dat niet alle apparaten en ruimtes beschikbaar zijn voor zelfstandig trainen.
  • Zelfstandig trainen is mogelijk, maandag t/m vrijdag tussen 8:00-12:00 en 13:00 – 17:00 uur. Daarnaast op maandag t/m donderdag tussen 18:00 – 20:00 uur. Tijdens feestdagen en vakantieperiodes kunnen er afwijkende tijden zijn.

Sporten naast fysiotherapeutisch behandeltraject.

Wanneer u een fysiotherapeutisch traject volgt is het mogelijk om hiernaast te sporten. Vraag uw fysiotherapeut naar de mogelijkheden.

Beweeggroepen

Voor enkele indicaties zijn speciale beweeggroepen, waarbij u samen met andere patiënten sport. Tijdens een beweeggroep zullen gezamenlijke oefeningen afgewisseld worden met trainen volgens het individuele trainingsschema.  Beweeggroepen zijn er voor: COPD, DM, rugklachten, hart, artrose. Hier vindt u meer informatie.

Tarieven en Tijden

Inschrijfkosten éénmalig: € 20,-
Intakegesprek: € 33,-
Losse training: € 13,-
Met begeleiding, basis:
1 x per week onder begeleiding van fysiotherapeut in kleine groep trainen.                                   
€45,00
Met begeleiding, onbeperkt:
1 x per week onder begeleiding van fysiotherapeut in kleine groep trainen en onbeperkt zelfstandig trainen.
€51,00
Zelfstandig trainen:
Onbeperkt fitness op openingstijden zonder begeleiding.
 €35,00

Prijzen abonnement per maand. 

Trainen met begeleiding is mogelijk:

overdag, in de avonduren en in het weekend. Overleg met uw fysiotherapeut voor een geschikt moment.

Zelfstandig trainen is mogelijk op:

Maandag t/m vrijdag tussen 8:00u – 12:00u en 13:00u – 17:00u

Maandag t/m donderdag tussen 18:00u – 20:00u

Wielerbegeleiding

Performancetest en trainingsadvies €125,00
Personal training € 60,00
Trajectprijs met training op maat In overleg

Betaling kan via een automatische incasso of anders binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur overmaken op rekeningnummer  NL76RABO0107510480

Afspraak maken

Wij helpen u graag verder! Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u met ons contact opnemen.

Overige behandelingen

Begin met typen en druk op enter om te zoeken