Afspraak plannen

Theo Eltink

Theo Eltink: “Als oud professional van het Rabobank en Skil-Shimano team heb ik jaren van het profbestaan mogen genieten. Hierin reed ik onder andere 3x de Ronde van Italië en 3x de Ronde van Spanje. Nadat mijn actieve carrière stopte ben ik de opleiding fysiotherapie gaan volgen.

 

Met deze mix als wielrenner en als fysiotherapeut wil ik graag mijn ervaring en kennis overdragen om renners en toerfietsers te begeleiden. Dit kan bestaan uit het verbeteren van prestaties, begeleiding na een blessure of juist het voorkomen hiervan. Wij maken de kennis en kunde vanuit de topsport toegankelijk voor de amateursporter. Het lichaam is de motor van een wielrenner dat net zoals de fiets onderhouden moet worden.

Wat anderen zeggen over Theo Eltink

  • Hij heeft me zeer goed geholpen. Door eerst massages te geven en daarna oefeningen te geven.En advies om weer stilaan te gaan sporten, en waar ik dan op moet letten.

  • Theo geeft je weer de moed om verder te gaan, of dit nu wel of niet haalbaar is. Hij geeft het vertrouwen terug in jezelf. Hij zorgt er voor dat de balans weer op gang komt. Ook al gaat het medische niet goed dan weet hij daar een balans in te brengen, zodat je het leven respecteert zo het is.

  • Nam mij serieus was enthousiast, goede uitleg beleeft. Vriendelijk. Geduldig kon goed luisteren.

  • Kundige Fysiotherapeut met ook plaats voor een gemoedelijk praatje, helemaal top!

  • betrokken, luistert goed, weet me goed gemotiveerd te houden, humor en de behandeling heeft het gewenste resultaat.

Opleidingen en certificering

Email: theo@fysio-sportrevalidatie.nl

BIG nummer: 29923376604

Afspraak maken

Wij helpen u graag verder! Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u met ons contact opnemen.

Onze behandelingen

Begin met typen en druk op enter om te zoeken