Afspraak plannen

Teamuitje of beter gezegd Teambuilding!

 In Geen categorie

De afgelopen jaren zijn we met het team al veel sportieve uitdagingen aangegaan. Door de jaren heen hebben we al verschillende sporten uitgeprobeerd; mountainbiken, klimmen, golfen, oriëntatie lopen, zwemmen, handballen, badminton. Ook zijn we de sportieve strijd met elkaar aan gegaan tijdens; de hel van Reusel, halve marathon hardlopen door de bossen van Reusel. De hel van Netersel, 10 rondes mountainbiken op het dak van Netersel en 1,5 km zwemmend in het kanaal, de hel van Arendonk. Aan het rijtje van sportieve uitdagingen kunnen we vanaf nu ook padel toevoegen. Een racket- en balsport die voornamelijk met vier spelers gespeeld wordt, waarbij een bal met een racket over een net gespeeld wordt. Een mix van tennis en squash.

Teamuitje
You Tube Teamuitje

Gisteren zijn we in Eersel gaan paddelen. Zo fanatiek als we waren vloog de bal alle kanten op om het de ander zo moeilijk mogelijk te maken. Les is voor ons (denken wij) niet nodig. We wilden competitie en strijd! Echter was het niet verkeerd om een aantal beginnersvaardigheden aangeleerd te krijgen. Gelukkig staat er bij padel een groot hek om de baan anders waren we de ballen nu nog aan het zoeken geweest 😉   

De strijd aangaan met elkaar is leuk, maar nog mooier is het effect hiervan te zien op een positief en hecht team. Samen herinneringen maken en avonturen aangaan zorgt voor nog meer verbondenheid onderling.

Recommended Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken