Afspraak plannen

Podcast 48: ‘Marathon special met Greg van Hest’

 In Geen categorie

Na een lange vakantiebreak werd het maar weer eens tijd om een podcast op te nemen.

In navolging van onze challenges: halve marathon, 10x mountainbiken op Fractury Dak van Netersel en 1500m zwemmen in het open water, zijn Patrick, Theo en Bart de uitdaging met elkaar aangegaan om de hele marathon van Eindhoven volgende week te gaan lopen.

Zoals bij een goede timmerman thuis de deuren vaak scheef hangen, weet een (sport) fysiotherapeut goede trainingsschema’s te schrijven voor een ander, maar maakt voor zichzelf vaak verkeerde keuzes.

Om te onderzoeken wat we goed, maar vooral ook fout gedaan hebben is Greg van Hest van Runshop Greg van Hest bij ons aangeschoven om tips en tricks te geven. Greg is in het verleden zevenmaal Nederlands kampioen geweest: tweemaal op de 5.000 m, eenmaal op de 10 km, tweemaal op de halve marathon, eenmaal bij het veldlopen en eenmaal op de marathon. Ook heeft hij Nederlands records gelopen op de halve marathon en op de 20 km. Greg is het meest trots op de scherpe tijden die hij heeft gelopen.

Net zoals de FysioMatties is Greg altijd controversieel geweest in zijn aanpak. Er is dan ook meteen een klik tussen ons.

Of we op het laatste moment nog in topvorm kunnen komen voor de marathon hoor je in de podcast. Via de ‘ASML Marathon Eindhoven’ app zijn Bart (startnummer 1535) en Patrick (startnummer 1618) op zondag 9 oktober live te volgen tijdens hun eerste hele marathon.

Klik hier om naar de podcast te gaan op onze site. De podcast is ook te beluisteren op alle andere podcast kanalen zoals Spotify. Vergeet je niet te abonneren op onze kanalen zodat we nog meer luisteraars kunnen meenemen in onze verhalen.

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken