Afspraak plannen

De Hel van Reusel ’21!

 In Geen categorie

Wat een bewogen jaar! Gelukkig zijn we ondanks alles nog gezond! Begrijpelijk maar erg jammer dat wedstrijden en competities uitgesteld of afgelast zijn. Dit betekend een streep door onze sportieve doelen en uitdagingen. Tijdens onze FysioMatties oudejaarspodcast waarin we onze sportieve doelen voor 2021 bespreken is het idee voor een 21,1 km hardloop- battle ontstaan. Dit doen we met behulp van de wedstrijd functie van Strava, ook wel segment genoemd. Je kan zo wedstrijden lopen tegen andere hardlopers zonder dat je tegelijk moet starten. De bedoeling is dat we op 21 maart onafhankelijk van elkaar en ieder met zijn eigen doel de halve marathon gaan lopen, of te wel “de Hel van Reusel ’21”! Wil je zelf meedoen of ben je benieuwd naar de route klik dan hier. Het Strava segment blijft beschikbaar. Je kan dus altijd wanneer jou het uitkomt een poging wagen! Ben je benieuwd hoe het met onze voorbereiding gaat? In podcast #27 vertellen we dat de voorbereiding bij ons niet altijd vlekkeloos verloopt. Sommige van ons houden een heel onorthodoxe trainings- methode aan terwijl ze als (sport) fysiotherapeut beter zouden moeten weten. Één ding is zeker; er wordt geprikkeld en de messen zijn geslepen!

Klik op de foto voor de promo film

FysioMatties. Hel van Reusel

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken