Afspraak plannen

“De hel van Arendonk ‘21” After Movie

 In Geen categorie

Slapeloze nachten hebben sommige van ons gehad, en toch hebben alle collega’s het einde bereikt. Wel 1,5km, zwemmend in het kanaal. Veel lof voor iedereen die meedeed! Trouwe supporters waren ons van dienst en met zijn allen zorgde we weer voor een topsfeer! Snuif wat op van deze sfeer in ‘the aftermovie’.

In navolging op onze battles zijn we vandaag, op zondag 27-6-’21 met het team een nieuwe uitdaging met elkaar aangegaan.. We hebben 1.5 km in het kanaal van Arendonk tegen elkaar gezwommen. Carlijn heeft een monsterlijke overwinning geboekt met een tijd van 23:57

Wat gaaf om dit met je collega’s te kunnen doen, hier kan geen teambuilding tegen op!!! Klik hier voor de film

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken