Afspraak plannen

Zorgmarkt de Kempen!

 In Geen categorie

De beschaving begon met zorg aldus antropoloog Margaret Mead

Iedereen heeft vroeg of laat zorg nodig (bron). Voor veel mensen geldt pas dat je de zorg gaat zien zodra je het nodig hebt.  Zonder zorg worden onze kinderen niet groot, de zieken niet beter en houden gemeenschappen geen stand. Bij zorg denken we aan alle zorg, medewerkers van een zorgboerderij, verpleegkundige in de thuiszorg, diëtisten, huisartsen maar ook wij fysiotherapeuten.

Toch krijgen we elkaar vaak maar slecht gevonden. Om die reden heeft huisarts Evy Herremans het initiatief genomen om een zorgmarkt te organiseren. De laatste corona golf is (voorlopig) voorbij en voor de zorg betekent dit even tijd om elkaar te ontmoeten en verbindingen te leggen met elkaar.

Aukje en Carlijn waren deze middag tot in hun poriën gemotiveerd om eindelijk aan een groot (zorg) publiek het belang van de psychosomatiek uit te leggen. De druk is nu bij deze dames gelukkig van de ketel 😉

Het was een interessante middag waar veel zorgverleners aanwezig waren. Het was leuk om al deze gedreven en kundige zorgverleners eens in levende lijven te spreken.

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken