Afspraak plannen

Nieuw: Psychosomatische fysiotherapeut

 In Geen categorie

‘Het voelt alsof ik verdrink,

ik kan niet meer ademen, terwijl ik iedereen zie ademen’

Je hart gaat sneller slaan. Je ademhaling wordt wat oppervlakkiger. Je hebt pijn in je lichaam. Donkere wolken waaien voorbij. Somberheid. Ondertussen zwem je, maar zink je nog dieper.. En dieper. Je voelt je alleen.

Of je zwemt aan de oppervlakte, maar eigenlijk doe je dit al jaren. Je hopt van afspraak naar afspraak, en je weet je geen raad met je klachten. Je houdt die lach op je gezicht maar, als je heel eerlijk bent, heb je binnenin je lichaam veel te verbergen. Zo zien mensen tenminste niet dat je ‘ziek’ bent.

Zijn het herkenbare uitspraken?

Fibromyalgie, vermoeidheidsklachten, stress, depressie, angstklachten, een hoofd vol, noem het maar op. Dit zijn klachten die je misschien bij jezelf of mensen rondom je heen herkent. Hiervoor kun je bijvoorbeeld terecht bij de psychosomatisch fysiotherapeut. Ontspanning, ademhaling, positieve instelling, communicatie en mindfulness zijn voorbeelden waar de interventie op gericht kan worden. Elk mens is uniek. Vertrouwen en openheid staan centraal. Vanuit je aanvullende verzekering voor fysiotherapie kun je al een afspraak maken bij onze psychosomatische fysiotherapeute.

Wil je graag meer informatie of een verkennend gesprek? Maak dan een afspraak.

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken