Afspraak plannen

Weekend Congres

 In Nieuws

Afgelopen weekend hebben Bart Damen en Jorran van der Heijden een congres bijgewoond in Wetzlar over verschillende behandelopties voor pees-, spier-, botproblemen en artrose.
Wereldwijd, uit 44 landen kwamen gebruikers bijeen van MBST-Therapie. We hebben kennis mogen maken met orthopeden, traumachirurgen, anesthesiologen, sportarten en fysiotherapeuten om alle kennis en ervaringen te delen.
Na een druk, interessant en zeer leerzaam weekend staan we vandaag weer voor u klaar.

 

Meer informatie over de behandelmethode vindt u op de website van Fractury.

badge, symposium, Bart, Jorran, congres, fysiotherapie Reusel, Reusel, MBST, artrose, slijtage gewricht, pees, spier badge, symposium, Bart, Jorran, congres, fysiotherapie Reusel, Reusel, MBST, artrose, slijtage gewricht, pees, spier badge, symposium, Bart, Jorran, congres, fysiotherapie Reusel, Reusel, MBST, artrose, slijtage gewricht, pees, spier badge, symposium, Bart, Jorran, congres, fysiotherapie Reusel, Reusel, MBST, artrose, slijtage gewricht, pees, spier badge, symposium, Bart, Jorran, congres, fysiotherapie Reusel, Reusel, MBST, artrose, slijtage gewricht, pees, spier badge, symposium, Bart, Jorran, congres, fysiotherapie Reusel, Reusel, MBST, artrose, slijtage gewricht, pees, spier badge, symposium, Bart, Jorran, congres, fysiotherapie Reusel, Reusel, MBST, artrose, slijtage gewricht, pees, spier badge, symposium, Bart, Jorran, congres, fysiotherapie Reusel, Reusel, MBST, artrose, slijtage gewricht, pees, spier badge, symposium, Bart, Jorran, congres, fysiotherapie Reusel, Reusel, MBST, artrose, slijtage gewricht, pees, spier

Recommended Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken