Afspraak plannen

GLA:D-programma geeft verlichting van artroseklachten!

 In Geen categorie

Heb je genoeg van de beperkingen en pijn veroorzaakt door artrose? Wij begrijpen je frustraties en staan klaar om je te helpen een actiever en comfortabeler leven te leiden. Met het GLA:D-programma bieden we een oplossing voor het verminderen van artroseklachten en het vergroten van jouw welzijn.

Wat is het GLA:D-programma?

Het GLA:D-programma is een bewezen, op onderzoek gebaseerd programma dat zich richt op het beheer van heup- en knieartrose. Onze deskundige fysiotherapeuten en zorgprofessionals begeleiden je door een uitgebreid traject van oefeningen, educatie en persoonlijke ondersteuning.

Hoe kunnen we je helpen?

  1. Individuele evaluatie: We beginnen met een grondige individuele evaluatie om jouw specifieke behoeften en doelen te begrijpen. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakt behandelplan voor jou te ontwikkelen.
  2. Gerichte oefeningen: Ons programma omvat specifieke oefeningen die zijn ontworpen om de spierkracht, stabiliteit en beweeglijkheid van je heupen en knieën te verbeteren. Deze oefeningen zijn afgestemd op jouw niveau en worden stapsgewijs opgebouwd.
  3. Educatie: We bieden uitgebreide educatie over artrose, zodat je een beter begrip krijgt van de aandoening en hoe je er effectief mee kunt omgaan. Dit omvat informatie over goede bewegingspatronen, leefstijladvies en het vergroten van het vertrouwen in jouw gewrichten.
  4. Ondersteuning en begeleiding: Onze ervaren professionals staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen tijdens het hele programma. We bieden continue begeleiding, monitoren je voortgang en passen indien nodig het behandelplan aan om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten behaalt.

Neem de controle over je artroseklachten!

Wij geloven dat je niet hoeft te blijven lijden onder artroseklachten. Met ons GLA:D-programma bieden we een effectieve aanpak om de pijn te verminderen, je functie te verbeteren en je levenskwaliteit te vergroten. Neem vandaag nog de controle over jouw artroseklachten en neem contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen.

We kijken ernaar uit om je te begeleiden op de weg naar een leven met minder artroseklachten en meer vrijheid!

Cursus Patrick

Recommended Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken