Afspraak plannen

Kennis op pijl houden en vergroten

 In Nieuws

 

Fysiotherapie Reusel, scholing, kennis vergroten, beste zorg leveren, fysiotherapie reusel

Scholing fysiotherapie van der Heijden & Damen

Beste fysiotherapeutische zorg Reusel

We vinden het van belang om u de beste zorg en behandeling te kunnen geven. Om dit waar te kunnen maken heeft iedere fysiotherapeut zijn specialiteiten. Daarnaast wordt een deel van onze tijd in beslag genomen met het bijwonen van cursussen, netwerk bijeenkomsten, opleidingen en het bijhouden van de medisch wetenschappelijke literatuur.

Overzicht scholing

Een kort overzicht van de afgelopen weken:

  • Vorige week was Bart Damen aanwezig bij het Schoudernetwerk in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Dit netwerk van gespecialiseerde fysiotherapeuten houdt alle laatste ontwikkelingen bij omtrent de behandeling van de schouder.
  •  Jorran van der Heijden heeft een avond gediscussieerd met andere leden van ParkinsonNet. Dit is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van Parkinson patiënten.
  • Iedere vrijdag gaat Patrick Verhagen naar Rotterdam om aan de Hogeschool Rotterdam zijn master in de sportfysiotherapie te behalen. Daarnaast is hij druk bezig om direct het geleerde in de praktijk uit te voeren, door zelf wetenschappelijk onderzoek te verrichten.
  • Ook heeft Bart Damen vorige week ook een bijeenkomst bijgewoond van het echo netwerk Brabant in het Amphia ziekenhuis. Hij maakt deel uit van deze groep fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in echografie van de spieren en het skelet.
  • Cliënten met etalage benen, claudicatio intermittens, kunnen terecht bij Jorran van der Heijden. Hij heeft deze maand weer een bijeenkomst bijgewoond van het ClaudicatioNet. Alle nieuwe inzichten over de behandeling van etalage benen zijn gedeeld.
  • Nicole Van de Sande is weer helemaal op de hoogte van de laatste inzichten van rug klachten. Zij heeft deelgenomen aan scholing en is daarnaast master manuele therapeut.
  • Komende week zal Bart Damen een avond bijwonen in het SMC SportMáx over de knie.
  • Eind November zullen Theo Eltink en Bart Damen beiden een posterpresentatie verzorgen op het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres 2018. Hiermee delen zij hun opgedane praktische ervaringen met anderen over het behandelen van botbreuken. Wij wensen hen veel succes!

Kortom, we doen er alles aan om op de hoogte te zijn van de laatste kennis en inzichten om u de best mogelijke zorg te kunnen bieden!

Recommended Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken