Afspraak plannen

Nieuw beweegaanbod bij Fysio Sport Revalidatie

 In Nieuws

Naast onze beweeggroepen voor mensen met artrose en COPD hebben we onder leiding van beweegagoog Ellen van den Ackerveken ons beweegaanbod uitgebreid. We bieden nu verschillende groepslessen aan op vaste tijden, voor iedereen die wil werken aan zijn of haar conditie, kracht, mobiliteit en welzijn.

Op maandagavond kun je bij ons terecht voor twee speciale groepslessen: om 18:00 uur is er een training voor mensen met diabetes, waarbij je leert hoe je met beweging je bloedsuikerspiegel kunt reguleren en complicaties kunt voorkomen. Om 19:00 uur is er een gym voor zwangere vrouwen en vrouwen die net bevallen zijn, waarbij je oefeningen doet die je helpen om je lichaam voor te bereiden op de bevalling en om na de bevalling weer snel in vorm te komen.

Op dinsdagochtend starten we de dag fris met de rugfit training om 9:00 uur. Deze training is bedoeld voor iedereen die zijn of haar rugklachten wil verminderen of voorkomen, en die meer flexibiliteit en stabiliteit wil krijgen in de wervelkolom. We doen oefeningen die de spieren rondom de rug versterken en ontspannen, en die de houding verbeteren.

Op donderdagavond kun je weer meedoen met de training voor mensen met diabetes om 18:00 uur, of kiezen voor een uitdagende circuittraining om 19:00 uur. Deze training is geschikt voor iedereen die zijn of haar uithoudingsvermogen, coördinatie en balans wil verbeteren. We doen verschillende oefeningen op verschillende stations, waarbij je steeds wisselt van intensiteit en spiergroep.

Heb je interesse in een van deze groepslessen? Neem dan contact op met Ellen via ellen@fysio-sportrevalidatie.nl of kom gewoon eens langs om het zelf te ervaren. Je bent altijd welkom!

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken