Afspraak plannen

Nieuwe collega Ellen van den Ackerveken brengt frisse energie in ons team!

 In Geen categorie
Ellen van den Ackerveken

Ellen van den Ackerveken

Sinds april jl. is Ellen van den Ackerveken bij ons in dienst als beweegagoog, en mogelijk ken je haar al van haar eerdere werkzaamheden bij BoukeSport. We hebben eerder jarenlang prettig samengewerkt op die locatie, en nu zetten we deze succesvolle samenwerking voort in onze eigen beweegzalen.

Ellen vervult een belangrijke rol als beweegagoog bij vd Heijden/ Damen Fysiotherapie & (sport) revalidatie. Haar verantwoordelijkheden omvatten het begeleiden van cliënten en patiënten naar een gezonde en actieve levensstijl, waarbij zij advies geeft op het gebied van voeding, beweging en beweegbegeleiding. In nauwe samenwerking met fysiotherapeuten en leefstijlcoach Hans Janssen biedt zij een multidisciplinaire aanpak  op het gebied van gezondheid en beweging. Ellen zal een cruciale rol spelen in de transitie van eerste lijns zorg, zoals huisartsen en fysiotherapeuten, naar de 0 lijn waarbij mensen zelfredzaam zijn. Haar expertise en betrokkenheid zullen bijdragen aan een optimale gezondheidsbeleving voor onze cliënten.

Bovendien zullen er in de komende tijd diverse beweeggroepen van start gaan. Houd daarom nauwlettend onze nieuwsberichten op de website en social media in de gaten, zodat je op de hoogte blijft van alle activiteiten en mogelijkheden die Ellen en ons team te bieden hebben!

We heten Ellen van harte welkom en kijken uit naar een succesvolle samenwerking in het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl.

Blijf op de hoogte en blijf bewegen!

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken