Afspraak plannen

Carlijn is weer op de “been”!

 In Geen categorie

Wanneer je focust op problemen, zal je meer problemen hebben. Wanneer je focust op mogelijkheden, zal je meer kansen hebben.

De afgelopen weken kwam ik thuis te zitten met een gebroken voet (stressfractuur aan metatarsale 4 voor de kenners). Net nu ik zoveel plezier kreeg in het hardlopen, ging dit niet meer. Echt balen. Ik richtte me erg op de dingen die ik niet meer kon. Een week zat ik in het gips denkende dat wanneer ik eruit kwam ik weer meteen aan de slag kon. Naar aanleiding van mijn beroep als fysiotherapeut weet ik natuurlijk dat het een aantal maanden duurt voordat ik weer mag hardlopen.

Een paar weken verstreken. Ik leerde regie meer los te laten en hulp van mensen rondom mij heen te accepteren. Want ik moet het niet allemaal alleen doen. Ik mag hulp vragen. Dit zorgde voor zoveel ruimte en opluchting dat mijn vriendinnenweekend in de 2e week van mijn revalidatie zelfs door kon gaan. Rolstoel gehuurd, krukken mee en hupsakee. Wat een paradigma verschuiving. De focus op mijn probleem verschoof naar focussen op mijn mogelijkheden. Zie mij hier, ‘rollend’ op de dijk in Zeeland samen met mijn hond. Op alle fietsuren, zwemuren en andere activiteiten die ik wel kan ondernemen.

Ik heb nu in eigen persoon ervaren wat het is om beperkt te zijn in het dagelijks leven. Of dit nu fysiek of mentaal is. Ik hoop jullie hierdoor nog beter te kunnen helpen, want….oo ja, volgende week start ik weer op in de praktijk! Je kunt dus weer afspraken inplannen bij mij. Tot snel!!

Groeten Carlijn

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken