Afspraak plannen

Positieve corona test!

 In Geen categorie

Positieve corona test!

Afgelopen vrijdag avond rond 21:00u (2-10) kreeg Theo Eltink milde ziekte

fysio reusel, corona beleid, sport reusel,

verschijnselen zoals: lichte koorts, hoofdpijnklachten en lichte spierpijn. Diezelfde avond heeft Theo een afspraak gemaakt om zich zaterdag ochtend te laten testen. Vandaag (4-10) was er een positieve test uitslag. Dit betekend dat Theo de komende week niet op de praktijk aanwezig zal zijn. Omdat wij in de praktijk continu gebruik maken van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals llR chirurgische mondmaskers, en ook onze patiënten een mondkapje hebben gedragen heeft Theo volgens het bron en contact onderzoek van de GGD alleen overig contact met patiënten gehad en geen nauw contact. Mensen die bij ons in de praktijk onder behandeling zijn geweest bij Theo afgelopen donderdag en vrijdag en geen ziekteverschijnselen hebben hoeven volgens de GGD richtlijn niet in quarantaine. Als u toch ongerust bent neem dan contact op met de GGD en/of met ons
Op dit moment heeft Theo alleen milde klachten en hopen we dat hij, net als velen anderen, snel weer beter is. De mensen waar Theo nauw contact mee heeft gehad zijn op de hoogte gebracht. 

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken