Afspraak plannen

Patrick extra scholing bij orthopeed

 In Nieuws

knie, fysio, orthedie, Patrick, Reusel, orthopeedDe afgelopen maanden heeft Patrick enkele dagdelen stage gelopen bij een orthopeed.

Patrick verteld over zijn ervaringen:

Patrick: “Vanuit mijn opleiding MSC Sportfysiotherapie die ik volg aan de Hogeschool Rotterdam heb ik stage gelopen bij orthopeed van den Broek van het Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis (ETZ, Tilburg en Waalwijk). Daarnaast heeft orthopeed van den Broek een kijkje genomen bij onze praktijk. Hier heeft hij patiënten gezien tijdens het revalidatie proces. Eerder had hen hij ontmoet tijdens operatie of consult in het ziekenhuis. Een leuke wisselwerking!

Tijdens de stage op de polikliniek orthopedie heb ik verschillende keren meegelopen met het sportblessure spreekuur van het ETZ. Niet alleen op de poli heb ik veel patiënten mogen zien, maar ook op de OK. Verschillende  operaties heb ik bij mogen wonen; fasciotomie, arthroscopie en een voorste kruisbandreconstructie. Dit is een zeer leerzame periode en samenwerking geweest. Het is leuk om te zien dat je door kennis te delen met verschillende disciplines binnen de gezondheidszorg veel van elkaars werk/handelen kunt leren. Dit versterkt de samenwerking en verbetert de zorg voor de patiënten.

Hopelijk kunnen we deze samenwerking nog lang voortzetten. Als praktijk zullen we blijven kijken naar mogelijkheden om de zorg voor onze patiënten te verbeteren.”

Recommended Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken