Afspraak plannen

Stagiair fysiotherapie

 In Nieuws

stage fysio, stagiair, ReuselWanneer u bij ons langs komt kunt u Stijn van Zuilichem ontmoeten. Vanaf vorige week loopt hij zijn stage fysiotherapie bij ons. Momenteel zit hij in het derde jaar van de opleiding tot fysiotherapeut aan Fontys Hogesholen te Eindhoven.

Wij wensen Stijn een leuke en leerzame periode toe!

Introductie stage fysiotherapie

Stijn zal zich zelf even voorstellen:

Hallo allemaal,

Mijn naam is Stijn van Zuilichem en ben tot 1 februari 2019 als stagiair actief bij van der Heijden / Damen. Ik ben 25 jaar oud en wonend in Reusel.

Op dit moment zit ik in het derde jaar van de opleiding toto fysiotherapeut aan Fontys Hogescholen te Eindhoven. Voor deze opleiding heb ik Sport- en Bewegingseducatie afgerond aan Fontys Sporthogeschool. Voor deze opleiding heb ik Sport- en Bewegingseducatie afgerond aan Fontys Sporthogeschool.

Sporten zit al van jongs af aan in mijn lichaam en altijd gevoetbald tot ik een dubbele beenbreuk heb opgelopen toen ik 19 was. Ik was toen ook al scheidsrechter bij de KNVB voor de jeugdteams, maar ben na mijn blessure hiermee gegaan bij de senioren op zondagmiddag. Dit seizoen fluit ik voornamelijk eerste elftallen uitkomend in de 2e klasse.

Recommended Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken