Afspraak plannen

bezoek van de Actieve Mierdse Vrouwen Vereniging

 In Nieuws

Donderdag avond 20 september hebben de vrouwen van de Actieve Mierdse Vrouwen Vereniging ons een bezoek gebracht. De fysio Reusel bijeenkomst was een geslaagde, leerzame en gezellige avond.

Na het ontvangst met koffie en thee, heette Carolien iedereen welkom. Wilt u de film zien? klik dan hier.

Ontstaansgeschiedenis en specialisaties van der Heijden / Damen fysiotherapie en (sport)revalidatie

Bart vertelde over de ontstaansgeschiedenis. Fysiotherapie van der Heijden / Damen is in 2012 ontstaan met 2 vestigingen in de Zeegstraat en de andere op de Molenberg achter Bouke Sport. Eind 2017 kwam er in het voormalig pand van de Rabobank in Reusel een kans om daar te vestigen samen met Fractury welke dezelfde eigenaren betreft. Begin 2018 was de verbouwing klaar en is de fysiotherapie gestart in het nieuwe pand.

Samen bewegen

 

Na de korte presentatie van Bart over hetgeen wat bij fysiotherapie van der Heijden / Damen mogelijk is, werd iedereen aan het werk gezet in de beweegzaal.

Hier hebben we verschillende oefeningen uitgeprobeerd.  In de beweegzaal en de fitnessruimte bieden we u de mogelijkheid voor medisch fitness dit is niet alleen mogelijk voor de fysiotherapie patiënten maar ook voor iedereen van buitenaf.

Demonstratie echografie

Daarnaast word in onze praktijk echografie toegepast, dit word gebruikt voor het stellen van een diagnose, om de klachten te verhelderen en het herstel bij te houden. Nadat iedereen in groepjes was verdeeld hebben we een demonstratie gekregen.

Demonstratie dry needling

Ook het laten ontspannen van een spier door het prikken van naalden het zogeheten Dry Needling werd gedemonstreerd door Jorran.  Deze behandelingen worden ook gegevens bij fysiotherapie van der Heijden / Damen.

bezoek Actieve Mierdse Vrouwen vereniging, naaldjes, prikken, dry needling, Lage Mierde, ontspannen spieren, Dry Neelding

Rondleiding

Carolien verzorgde een rondleiding door het hele gebouw waar voeger een bedevaartsoord ‘Stella Maris‘ was. Ook hebben we inmiddels een heuse Wall of Fame, een hele wand vol met verhalen en ervaringen van cliënten die we tot heden hebben mogen ontvangen.

Verder is de werking van de botbreuk behandelingen en resultaten verder uitgelegd.

Ontstaansgeschiedenis en specialisaties Fractury

Naar fysiotherapie van der Heijden / Damen is ook Fractury in het voormalige pand van de Rabobank hier gevestigd. Fractury is in 2016 ontstaan op de Molenberg in Reusel en nadat het pand aan de Markt vrij kwam zijn we in september 2017 verhuist. De behandelingen die bij Fractury worden gegeven zijn het sneller herstellen van botbreuken, ook oudere breuken die niet herstellen kunnen we behandelen. Daarnaast hebben we behandelingen voor het verbeteren van het kraakbeen en het verhelpen van spier- en peesletsel. Bij deze behandelingen gaat het meestal om onverzekerde zorg.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden binnen ons bedrijf neem dan contact op met onze gastvrouw. Elke ochtend tussen 9.00 – 13.00 uur zijn we aanwezig.

We kijken terug op een leuke avond, dames bedankt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Recommended Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken