Afspraak plannen

Open dag fysiotherapie Reusel

 In Geen categorie

Open dag fysiotherapie Reusel

REUSEL – De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 12 t/m 17 maart 2018. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Ook bij van der Heijden / Damen fysiotherapie en Fractury, Markt 24-26 Reusel, bent u van harte welkom tijdens een open dag op zaterdag 17 maart. Tussen 10.30 en 16.00 zullen er doorlopend presentaties, demonstraties en rondleidingen gegeven worden. Daarnaast kunt u uw lenigheid en balans laten meten en deelnemen aan medisch fitness. U bent van harte welkom!

Verhuizing

Sinds kort zijn van der Heijden / Damen fysiotherapie en Fractury gevestigd op hun nieuwe locatie op de Markt 24-26 te Reusel. Van der Heijden / Damen fysiotherapie was op zoek naar een nieuwe locatie en ook Fractury was toe aan meer ruimte. Deze geweldige samenloop van omstandigheden zorgt ervoor dat deze twee partijen nu samenwerken onder één dak.

Van der Heijden/Damen fysiotherapie en Fractury zijn beide gespecialiseerd op het gezond kunnen bewegen.

Van der Heijden/Damen fysiotherapie geeft eerstelijns verzekerde fysiotherapeutische zorg. De nieuwe locatie vervangt de locatie aan de Zeegstraat. Daarnaast is er een tweede locatie bij Bouke sport te Reusel.

Fractury biedt onverzekerde zorg op het gebied van artrose (slijtage van de gewrichten), versneld herstel van botbreuken en spier- en peesletsel. Een divers en zeer gespecialiseerd team van experts staat voor u klaar met jarenlange ervaring op het gebied van traumatologie, chirurgie en fysiotherapie.

Open Dag Fysiotherapie Reusel 

Tijdens de open dag op zaterdag 17 maart is iedereen tussen 10.30 en 16.00 uur van harte welkom op de Markt 24-26 te Reusel.

Benieuwd naar de succesvolle MBST behandeling die door Fractury naar Nederland is gehaald? Om 11.00 en 13.30 uur wordt er een presentatie verzorgd waarin verteld wordt wat een behandeling voor u zou kunnen betekenen.

Altijd meer willen weten over de diverse technieken die de fysiotherapeut tot zijn beschikking heeft voor het diagnosticeren en behandelen? Bezoek dan één van de demonstraties, echografie, dry needling of lasertherapie. Of haak aan bij de rondleidingen die doorlopend gegeven worden.

Tevens is het mogelijk om gratis uw lenigheid, balans en fitheid te testen in de fitness zaal. Veel mensen willen wel sporten of bewegen, maar weten niet goed hoe. Onze fysiotherapeuten kunnen u daarbij helpen in onze medisch fitness. Daarnaast kunt u bij hen terecht voor advies, en voorlichting ter voorkoming van blessures of vallen. Tijdens de open dag kunt u deelnemen aan een groepsles onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten. Zo kunt u direct ervaren dat bewegen voor iedereen mogelijk is. Wanneer u zich op deze dag inschrijft voor medisch fitness, vervallen de inschrijfkosten!

  Open dag fysiotherapie ReuselOpen dag fysiotherapie reusel, week van zorg en welzijn

We hopen u te mogen begroeten.

De koffie staat voor u klaar!

Datum: Zaterdag 17 maart

Locatie: Markt 24-26, Reusel

Tijd: : 10:30 -16:00 uur

 

Recommended Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken