Afspraak plannen

De praktijk

De praktijk van Jorran van der Heijden kent twee vestigingen in Reusel. De vestiging in de Zeegstraat beschikt over een mooie oefenzaal met een grote verscheidenheid aan fitness apparatuur. De vestiging in de Molenberg is in het gebouw van “Bouke sport” waar gebruik gemaakt word van de aanwezige zalen en fitness ruimte. Beide vestigingen zijn voorzien van ruime kleedkamers en douche gelegenheden.

 

Tijdig wijzigen afspraak

Wilt u uw afspraak afzeggen of wijzigen? Dat kan. Neem dan minimaal 24 uur van te voren contact met ons op. Indien u uw afspraak minder dan 24 uur van te voren afzegt of wil wijzigen, kunnen wij de behandeling in rekening brengen.

 

Privacy en klachten

Klachten reglement – Mocht u een tip, opmerking of klacht hebben, dan stellen wij het zeer op prijs dit aan ons kenbaar te maken. U kunt dat kenbaar maken aan de verantwoordelijke fysiotherapeut of via ons klachtenformulier. U kunt de klachtenformulier uit de wachtruimte meenemen.

Privacy reglement – Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) Fysiotherapie volgt de Wet Bescherming Persoonsgegevens. In deze wet staat beschreven hoe onze medewerkers met uw gegevens om dienen te gaan. Meer informatie

 

Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie

U heeft zich bij onze praktijk voor fysiotherapie gemeld en wilt graag een fysiotherapeut consulteren zonder verwijzing van een huisarts of specialist.

Deze mogelijkheid bestaat vanaf 01 januari 2006. Meer informatie

Afspraak maken

Wij helpen u graag verder! Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u met ons contact opnemen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus lacus augue, sollicitudin et lacus eu, porta vehicula sem. Aenean non egestas leo.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken