Afspraak plannen

Jaap Lustig is 90 geworden en dat vieren wij….

 In Geen categorie

Op 20 augustus vierde Jaap Lustig zijn 90ste verjaardag en dat is al een hele prestatie op zich, maar hij heeft ook nog eens gezorgd dat hij ondanks zijn hoge leeftijd hartstikke fit is. Hij komt namelijk vier keer per week naar onze fysiotherapie praktijk om te bewegen/ sporten.

Jaap blijft ondanks zijn hoge leeftijd werken aan zijn gezondheid. Zo werkt hij aan zijn kracht, uithoudingsvermogen, balans en coördinatie om klachten te voorkomen. Hij vindt het niet altijd leuk om te sporten maar hij merkt dat het goed voor zijn lijf en geest is.

Om zijn verjaardag en zijn inzet te vieren, hebben wij hem in het zonnetje gezet met een passend cadeau: hij mag voor altijd gratis bij ons komen sporten! Hij hoopt nog vele jaren in goede gezondheid gebruik te maken van deze dienst.

Wij wensen Jaap Lustig van harte gefeliciteerd met zijn 90ste verjaardag en veel plezier en succes met zijn sportieve activiteiten!

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken