Afspraak plannen

Leefstijl Coach Hans Janssen

 In Geen categorie

Sinds dit jaar vinden de sessies van leefstijlcoach Hans Janssen in Reusel plaats in onze praktijk.

Wil je werken aan een gezonde leefstijl? Dan kan leefstijlcoach Hans Janssen je helpen om de juiste keuzes te maken en in actie te komen op het gebied van voeding, beweging, slaap en ontspanning. Samen met de leefstijlcoach ga je aan de slag om antwoorden te vinden op vragen als: wat is gezond en hoe werkt dit voor mij? Hoe maak ik gezonde keuzes en hoe zorg ik ervoor dat ik dit blijf doen? De leefstijlcoach helpt je om doelen te stellen en concrete stappen te zetten om deze te bereiken.

Het CooL-programma is speciaal ontwikkeld voor volwassenen met een BMI vanaf 30 of met een BMI vanaf 25 in combinatie met een gewichtsgerelateerd gezondheidsrisico, zoals een verhoogde bloeddruk, hoge cholesterolwaarde, risico op diabetes en/of hart- en vaatziekten. Hoewel overgewicht op zichzelf geen probleem hoeft te zijn, kan het op de lange termijn leiden tot gezondheidsproblemen. Door middel van leefstijlaanpassingen, zoals het behalen van gering gewichtsverlies, kan al aanzienlijke gezondheidswinst worden behaald, zoals meer energie, betere slaap en minder medicatie.

Een van de voordelen van het CooL-programma is de kracht van de groep. Samen met anderen die in dezelfde situatie zitten, kun je elkaar steunen op moeilijke momenten, ervaringen delen en misschien zelfs samen bewegen. Je hoeft het dus niet alleen te doen.

Een coachtraject is een cadeau aan jezelf. Gun jezelf de tijd en ruimte om te onderzoeken wat belangrijk is voor jouw gezondheid en om nieuwe dingen te leren over voeding, beweging, slaap en ontspanning. Ontdek wat gezondheid voor jou betekent, bepaal welke doelen je wilt bereiken en werk samen met de leefstijlcoach om deze doelen te bereiken.

Foto: Max Kneefel
Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken