Afspraak plannen

Aflevering 49: ‘After Marathon Special met Greg van Hest’

 In Geen categorie

De euforie en de spierpijn gieren nog door Patrick en Bart hun lijven. De hele marathon over 42,195km hebben ze maar mooi volbracht! Greg complimenteert de jongens met hun prestaties en dat laat ze niet ongeroerd. Als de oud kampioen complimenten geeft doet dat iets met je! Maar er zijn ook een aantal stevige noten te kraken. Voorspelde tijden zijn niet gehaald en de voorbereiding was iets teveel op toeval berust. Je zou van 2 sportfysio’s verwachten dat ze tot in de puntjes voorbereid waren om hun tijden te halen. Blijkbaar weten deze twee heren het perfect te vertellen voor een ander maar hebben moeite om hun eigen sportieve doelen te managen. Greg weet hier wel raad mee en geeft de jongens de nodige adviezen om voor de volgende marathon wel hun tijd te halen. Net als bij de vorige podcast kan Greg zijn oog niet afhouden van de kassei van Mathew Hayman, die hij won in Parijs-Roubaix. Uiteindelijk kon hij het ook niet laten om ff zijn jongensdroom in vervulling te laten gaan, winst in Parijs -Roubaix dat is toch het allermooiste!

Hier is de podcast te luisteren of op alle andere podcast kanalen zoals Spotify!

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken