Afspraak plannen

Begeleiding van afstudeer onderzoeken

 In Geen categorie

Hi, wij zijn Pien en Laura en op dit moment zijn wij bezig met afstuderen voor de opleiding fysiotherapie. Hiervoor zijn wij bezig met een onderzoek binnen Fractury en Fysiotherapie vd Heijden/Damen. Pien gaat haar onderzoek richten op enkelbreuken en Laura op bovenarm breuken. Op dit moment is Fractury het enige bedrijf in Nederland dat gebruik maakt van een combinatie van bepaalde technieken om het botgenezingsproces te stimuleren. Tijdens ons onderzoek gaan wij deze behandeling vergelijken met de standaard huidige behandeling. We gaan kijken wanneer iemand weer in staat is om te sporten op het huidige niveau en vergelijken we hierbij ook beide manieren van behandelen. De reden dat wij hier onderzoek naar doen is omdat wij natuurlijk de beste zorg willen voor de patiënten binnen Fractury en daarbuiten.

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken