Afspraak plannen

Chantal loopt kustmarathon!

 In Geen categorie

Wat op 2 januari begon als een goed voornemen voor dit jaar, en wat nog heel ver weg leek, was dan zondag 2 oktober toch “ineens” een feit.
Al was het een beetje onder “lichte druk”  van mijn familieleden, want hoe leuk zou het zijn, om dit met z’n drieën te doen…. (had ik na het zwemmen met de collega’s in het kanaal misschien maar wat minder hard moeten roepen, dat jezelf af en toe eens moet uitdagen, best goed uit kan pakken J)
En daar stond ik dan (na een bijna slapeloze nacht) in Burgh Haamstede, in een grote menigte, om 7:00 uur ’s morgens, aan de start voor een wandeltocht van 42,195 km, de kustmarathon genaamd.
Omdat ik een paar weken ervoor nog geblesseerd was geraakt aan mijn knie , was het met nog meer spanning, of ik de eindstreep wel zou halen. Door de maanden heen had ik best wel wat getraind, maar niet super veel echte lange afstanden. 
Gelukkig was het weer ons goed gezind, dus daar hadden we wel geluk mee.
Maar wat een ervaring was het zeg. Ik ben zo blij dat ik destijds ja gezegd heb !
Vooral in de middag stond er veel volk langs de route en hier en daar muziek, en dat stimuleerde mij om door te gaan. Voor de laatste 5 km kon ik dat goed gebruiken, want toen vond ik het echt zwaar worden. Trappen op en af, nog eens door het losse zand, en zo kwam ik steeds dichter bij de finish. Toen ik de laatste paar honderd meters onze supporters al weer kon  zien, was ik echt blij dat ik het gehaald had. Wat een beleving, om dit samen met mijn familie te kunnen doen.  Een grote “dank je wel” aan onze lieve supporters, de TOP organisatie, en ook aan Theo die mij de weken er voor behandelde en tips gaf, om toch te kunnen starten ! 

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken