Afspraak plannen

Aflevering #46: Wat is NLP en wat kan je er mee?’

 In Geen categorie

NLP- of te wel Neuro Linguïstisch Programmeren is ontzettend populair. Er zijn maar liefst 180 opleidingen in Nederland die hier les in geven. Maar wat is nu NLP? Zelfs na wat voorstudie over NLP en de populaire documentaire op Netflix van Tony Robbins (I Am Not Your Guru ) gezien te hebben, kwamen we niet veel verder dan dat het een soort van handleiding is van je brein. Maar dat vonden wij nogal vaag. Om meer inzicht te krijgen in NLP hebben wij Kevin Nagtzaam en Cindy Peerlings uitgenodigd. Kevin en Cindy zijn docenten van Capital Heroes, een onderwijs instituut voor NLP. Tijdens deze podcast ontdekken we hoe je denkpatronen doorbreekt en je de regie neemt over jouw leven. Dit noemen Cindy en Kevin persoonlijk leiderschap. Hoe verder we in het gesprek kwamen des te meer het besef kwam dat we geen slaaf hoeven te zijn van onze eigen gedachtes maar dat je zelf de regie in handen hebt.

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken