Afspraak plannen

Leo van der Weijst heeft vorige week meegedaan aan de Handbikebattle!

 In Geen categorie

In 2020 kwam Leo tijdens een fietstraining ongelukkig te val. Hij brak zijn nek en liep een (incomplete) hoge dwarslaesie op. Het leven van Leo stond even helemaal op zijn kop. Na een lange revalidatie periode wist Leo de draad weer op te pakken en besloot om nieuwe doelen te plannen. Afgelopen week heeft Leo meegedaan aan de handbikebattle in Oostenrijk. De handbikebattle is een handbike wedstrijd voor mensen met een beperking. Het strijdtoneel is de klim naar de Kaunertaler Gletscher in Tirol. De deelnemers gaan op armkracht naar boven over een lengte van 20 km en met een hoogteverschil van 867 meter. Leo werd deze week ondersteund door vrienden en familieleden. De battle was live bij ons te volgen in de oefenzaal!

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken