Afspraak plannen

Nieuwe stagiaire

 In Geen categorie

Hallo,

Mijn naam is Gitte van Gompel, ik ben 21 jaar en ik woon in Reusel. Ik zit in mijn derde jaar van de opleiding fysiotherapie. Ik studeer op de Fontys in Eindhoven. De komende 10 weken zullen jullie mij voorbij zien komen hier in de praktijk. Dit is mijn eerste stage van de opleiding, ik hoop hier veel te leren en mijn kennis te kunnen toepassen in de praktijk.

Ik mijn vrije tijd doe ik aan turnen, ik zit in de in de selectie van Avanti- Turnivo en ik train 2/3 keer in de week in het Rabosporthuis. Verder vind ik het leuk op met mijn vriendinnen een drankje te drinken en lekker opstap te gaan. Als bijbaantje werk ik bij Herberg in den Bockenreyder in Esbeek waar ik elk weekend te vinden ben.

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken