Afspraak plannen

‘Door of Fame’

 In Geen categorie

Nieuws wordt niet door ons geschreven maar over ons geschreven. Soms zijn we te nederig uit trots en vinden we dat bescheidenheid ons als fysiotherapeuten siert.

Bescheiden zijn is een mooie eigenschap, maar het staat soms nieuwe doelen in de weg. Terugkijken en trots zijn op wat we samen bereikt hebben mag. Door de jaren heen hebben we op een positieve wijze geregeld het nieuws weten te halen. Ons leek het dan ook leuk om een aantal van deze nieuwsberichten op de oude kluisdeur te hangen. De artikelen en foto’s hangen met magneten op  de ijzeren  ‘Door of Fame’. Hoe mooi zou het zijn als deze foto’s en artikelen regelmatig vervangen kunnen worden door nieuwe nieuwsberichten.

Net zoals je in de auto achteruitkijkspiegels hebt moet je in het leven ook regelmatig achteruitkijken om vooruit nieuwe stappen te maken!

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken