Afspraak plannen

Branko heeft zijn stage succesvol afgerond!

 In Geen categorie

Inmiddels zit de laatste stageperiode van mijn opleiding erop. De afgelopen (ruime) 20 weken heb ik bij Fysiotherapie van der Heijden/Damen de kans gehad om mezelf op verschillende vlakken te ontwikkelen tot een, zoals dat wordt genoemd, beroepsbekwaam fysiotherapeut. Ik vind zelf dat ik veel heb bijgeleerd met klinisch redeneren, kortgezegd eigenlijk het denkproces dat in je hoofd afspeelt vanaf het moment dat de patiënt komt binnenlopen. Dit komt deels door een stukje kennis dat ik heb verworven doordat ik bepaalde klachtenbeelden daadwerkelijk gezien heb, maar ook door een stukje praktijkervaring. Ook van het laatste heb ik tijdens de stage behoorlijk mogen proeven. Ik heb niet alleen veel mensen gezien met verschillende klachten, zoals sportgerelateerde blessures, chronische aandoeningen, etc., maar ook heb ik hier uitgebreid zelfstandig mee mogen werken. Ik denk dat dit een enorm positieve draai heeft gegeven aan de ontwikkeling die ik heb mogen doormaken hierdoor.

Al met al heb ik een fijne leeromgeving gehad. Een mooie praktijk met een gemoedelijke sfeer, waar ook alle collega’s graag willen blijven leren. Ik ben dan ook blij dat ik bij deze praktijk betrokken mag blijven. Hopelijk tot in de toekomst!

Branko de Gouw

Branko de Gouw
Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken