Afspraak plannen

Podcast #38 “Het geheim van Trainen”

 In Geen categorie
Guido Vroemen

In deze podcast gaan we het hebben over training, periodisering en schema’s maken. We gaan hierover in gesprek met succesvol coach/ trainer en sportarts Guido Vroemen. Is het toeval dat juist zijn atleten, Anne Terpstra, Jetze Plat en Jeroen van Eck medailles haalden op de Paralympische Spelen, Europees kampioenschap en Wereldkampioenschappen? Zijn de trainingsideeën de laatste jaren flink veranderd? Waarom trainen Jetze, Anne en Jeroen anders van elkaar en is geen 1 atleet met elkaar te vergelijken. Hiernaast hebben we het nog over het polarized vs threshold trainen. Vermogensmeter vs hartslagmeter. Snelheid- herstel trainen vs voeding en training. Kortom veel leuke onderwerpen om lekker naar te luisteren! Luister de podcast op Spotify of via onze site of andere podcast kanalen.

https://open.spotify.com/episode/5409Y3tDb2mUGMbJsqVwbs…
https://www.fysio-sportrevalidatie.nl/de…/fysiomatties/

#fysiomatties

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken