Afspraak plannen

Nieuwe stagiair

 In Geen categorie

Even voorstellen…..

Ik ben Branko de Gouw en ik ben vierdejaarsstudent aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. Ik loop 20 weken stage bij Fysiotherapie van der Heijden & Damen, waar jullie mij vanaf 30 augustus kunnen tegenkomen.

Ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Lage Mierde. Ik ben zelf sportief aangelegd en vind het leuk om actief met mensen aan de slag te gaan. Ik heb een rijke achtergrond in de vechtsport (boksen, kickboksen en karate), heb een aantal jaar gevoetbald en ik ben ook bekend met fitness, hardlopen en mountainbiken. Andere hobby’s van mij zijn reizen, gezellig uitgaan of een hapje eten met vrienden of familie.

Wanneer je vragen hebt mag je me altijd aanspreken en hopelijk tot snel!

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken