Afspraak plannen

Covid-19 revalidatie

 In Geen categorie

“Don’t try and dominate the virus, accommodate it”

Aldus: Prof de Paul Garner, infectioloog en long specialist.

Een groot deel van de patiënten die COVID-19 heeft doorgemaakt heeft daar achteraf nog lang last van. Na een half jaar heeft meer dan 90% van de mensen nog klachten. Deze klachten variëren in hevigheid, maar ook het soort klachten is heel divers. Het meest voorkomend zijn vermoeidheid (zowel lichamelijk als mentaal), terugval na overmatige inspanning en cognitieve klachten.

Onze gespecialiseerde (long) fysiotherapeut kan u adviseren en uitleg geven over herstel na COVID-19, helpen uw dagelijkse activiteiten gecontroleerd op te bouwen en zo uw gezondheid te verbeteren. Soms is het nodig om naast fysiotherapie ook advies te vragen van bijvoorbeeld een ergotherapeut en/of diëtist de fysiotherapeut kan u hierin begeleiden.

Omdat ieder mens andere klachten en andere doelen heeft is revalidatie na COVID-19 maatwerk en passen wij het behandeltraject aan uw situatie aan en helpen wij u zelf de regie in uw herstel te behouden.

Onze fysiotherapeuten volgen de ontwikkelingen op het gebied van revalidatie na COVID-19 en helpen u graag bij uw herstel!

Mocht u vragen hebben, meer informatie willen over de behandeling en de vergoeding hiervan of een afspraak willen maken kunt u altijd contact opnemen.

Covid 19 revalidatie Corona revalidatie
Covid 19 revalidatie
Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken