Afspraak plannen

A Hell of a Day “de Hel van Reusel ’21”

 In Geen categorie

Pffff! Pijn Lijden! Afzien! Een echte hel die “Hel van Reusel ’21” Wat een unieke ervaring om met je collega’s maar ook weer alleen, tot het uiterste te strijden. Dat schept een band! We hebben elkaar tot het uiterste gedreven. Pr’s zijn vandaag gesneuveld. Doelen zijn gehaald. Terwijl iedereen nog kreupel loopt en de spierpijn op begint te komen, worden plannen voor de volgende battles gesmeed. Een zware, maar zeer geslaagde dag 21 maart 2021, 21,1 km hardlopen! Chapeau voor iedereen die de hel heeft gelopen!

Na de finish hebben we meteen een podcast opgenomen die terug te luisteren is op onze site, klik hier voor de podcast en klik hier voor de YouTube film!

Onze looptijden:

  • Carlijn: 2:01:14
  • Theo: 1:29:59
  • Patrick: 1:28:49
  • Bart: 1:21:20
Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken