Afspraak plannen

Sluiting van de Medische Fitness

 In Geen categorie

De overheid heeft beslist dat de medische fitness weer gesloten wordt. De sportzaal zal tot minimaal 19 januari gesloten zijn voor onze leden die gebruik maken van deze sportmogelijkheid. Ter compensatie zal in de maand januari geen incasso van het maandbedrag plaats vinden.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien er veranderingen of aanpassingen zijn, dan houden we jullie op de hoogte. Bij vragen kunt u telefonisch contact op te nemen met de praktijk, 0497-645912 (voorkeur tussen 9:00 – 13:00 uur) of te mailen naar info@fysio-sportrevalidatie.nl

Wij adviseren iedereen goed in beweging te blijven. Bewegen is goed voor uw weerstand en het brein. In deze tijd des te belangrijker.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid en desondanks fijne feestdagen!

fysio reusel, corona beleid, sport reusel,
Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken