Afspraak plannen

Mondkapjes verplichting

 In Geen categorie

Voor ieders veiligheid is het voor iedereen die bij ons komt verplicht om een mondkapje te dragen. Wij fysiotherapeuten hebben heel de corona periode mondkapjes gedragen voor uw veiligheid, nu verwachten we dat ook van u voor ieders veiligheid. In de oefenzaal hoeft vooralsnog geen mondkapje gedragen te worden, wel bij binnenkomst, in de kleedkamers en in de wandelgangen. We hebben voldoende ruimte in de oefenzalen om 1.5m afstand van elkaar te houden en onze ventilatie heeft voldoende capaciteit. Sinds de heropening van de fitness in juli zijn er extra maatregelen genomen zoals: na gebruik van apparatuur goed schoonmaken, handen desinfecteren en een apparaat tussen twee sporters vrij te laten. Klik hieronder op de foto voor de instructie video:

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken