Afspraak plannen

Presentatie over loopscholing bij de Dorpslopers

 In Geen categorie

Afgelopen maandag heeft Patrick een presentatie gegeven aan de trainers en hulptrainers van ‘de dorpslopers’. Tijdens deze 2,5 uur durende interactieve presentatie deelde Patrick zijn kennis op het gebied van trainingsleer en looptechniek specifiek voor hardlopers. Zo werden er verschillende trainingsvormen besproken en is er aandacht geweest voor een goede warming-up en loopscholing. Hardlopen is een blessuregevoelige sport, een goede looptechniek en trainingsopbouw kan de kans op blessures fors verlagen. Daarom is het ontzettend belangrijk dat je als trainer kennis hebt van deze onderwerpen, Patrick heeft de nieuwste inzichten met ze gedeeld.

“Altijd weer leuk om je kennis te mogen delen met een enthousiaste groep trainers”

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken