Afspraak plannen

GEEN prijs verhoging sport abonnement

 In Nieuws

BTW verhoging

Vanaf 1 januari 2019 verhoogt het kabinet het btw-tarief van 6% naar 9%. Deze btw verhoging is niet alleen van toepassing op veel van je boodschappen, de kapper, fietsenmaker, maar ook op jouw sport abonnement.

Omdat wij ervaren in de praktijk, dat bewegen:

 • gezondheidsproblemen en ziekten bestrijdt
 • een betere conditie geeft
 • energie geeft
 • je gewicht op peil houdt
 • leuk kan zijn
 • en nog veel meer!

En vinden we het prettig om te zien dat de faciliteiten, de fitness- en beweegzaal enthousiast gebruikt worden. We zijn nu bijna een jaar gevestigd op de nieuwe locatie, Markt 24 Reusel, en zoals wellicht gemerkt bevindt de medisch fitness nog in de opstart fase.

Om die redenen hebben we besloten om dit jaar GEEN indexatie te laten plaatsen en de btw verhoging NIET aan u door te berekenen. Dit betekend dat de prijzen van medisch fitness in 2019 gelijk blijven aan de prijzen in 2018. Er zijn voor u dus geen veranderingen. 

Prijzen

De huidige en blijvende prijzen voor 2019 zijn:

 • ZELFSTANDIG TRAINEN; Onbeperkt trainen zonder continu persoonlijke begeleiding binnen de vastgestelde tijden.
  • € 27.50 per maand
 • BASIS; 1 x per week onder begeleiding van fysiotherapeut trainen.
  • € 37.50 per maand
 • ONBEPERKT; Onbeperkt onder begeleiding van fysiotherapeut en onbeperkt zelfstandig trainen.
  • € 47.50 per maand

Abonnementsvormen:

MET BEGELEIDING                                 BASIS / ONBEPERKT
Wij bieden de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysiotherapeut te komen trainen. De trainingen zijn afgestemd op de individuele mogelijkheden en wensen. Tijdens de intake wordt in kaart gebracht wat het doel van de training is en waar rekening mee gehouden moet worden. De medisch fitness is met name geschikt voor mensen die intensieve begeleiding willen waarbij speciale aandacht is voor klachten aan het bewegingsapparaat of aandoeningen of blessures vanuit het verleden.

ZELFSTANDIG TRAINEN
Indien de therapeut het verantwoord vindt is het mogelijk om zonder continu persoonlijke begeleiding te trainen. U kunt dan komen trainen binnen onze openingstijden. Dit is alleen mogelijk wanneer één van onze therapeuten uw voorgeschiedenis kent, u gescreend bent en u de fitness apparatuur en oefeningen kent vanuit het trainen met begeleiding of vanuit een fysiotherapeutisch revalidatietraject.

BEWEEGGROEPEN

Daarnaast zijn er nog enkele beweeggroepen actief, die vergoed worden vanuit de basis verzekering.

 

Extra begeleiding

Tevens willen wij u attenderen op de mogelijkheid extra begeleiding te krijgen.

We bieden u de mogelijkheid om één van onze therapeuten mee te laten kijken tijdens het sporten. Wilt u opnieuw uw doelstelling bespreken, een persoonlijk trainingsschema op papier ontvangen of wilt u extra begeleiding om een oefening juist uit te voeren?

Reserveer dan een plaats bij Theo Eltink op één van onderstaande momenten:

 • Dinsdag ochtend 18 december, tussen 10:00 – 11:00 uur
 • Donderdag ochtend, 27 december, tussen 10:00 – 11:00 uur
 • Woensdag ochtend, 9 januari, tussen 11:00 – 12:00 uur
 • Dinsdag ochtend, 15 januari, tussen 9:00 – 10:00 uur

Naast fysiotherapeut heeft Theo ruime ervaring in het begeleiden van sporters. De extra begeleiding is voor u, als abonnementhouder, kosteloos. Mochten bovenstaande plaatsen snel vollopen dan zullen er extra momenten gepland worden. Hou de aankondigingen in de gaten of vraag hiernaar bij één van de consulenten of therapeuten. U kunt zich aanmelden aan de balie.

Aanvullende informatie

Hier vindt u nog de

 

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er naar aanleiding hiervan vragen zijn dan vernemen wij deze graag. Iedere maandag t/m vrijdag ochtend van 9:00 tot 13:00 uur staat onze gastvrouw voor u klaar.

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken