Afspraak plannen

Sportblessure in de Kempen?

 In Nieuws

 

Reusel Sport, knie verdraaid, sportfysio in de Kempen, sportbelssure in de Kempen, revalidatie in de Kempen, sportrevalidatie in de kempen, sportfysio in de kempen, sportblessure in de kempen, fysio in de kempen

Eindhovens dagblad artikel, 05 nov 2018

Aanvoerder geblesseerd

3 weken geleden viel de aanvoerder van het eerste team van Reusel Sport/CoTrans uit met een liesblessure. Gisteren voor het eerst na zijn blessure weer een wedstrijd gespeeld en kopte de winnende goal binnen!

Geblesseerd in de Kempen?

Heb jij ook een blessure opgelopen tijdens het sporten? Op zoek naar een sportfysio in de Kempen?

  • Onze (sport)fysiotherapeuten zijn direct toegankelijk. Een verwijzing van een huisarts is niet noodzakelijk.
  • Jongeren tot 18 jaar krijgen de eerste 9 behandelingen voor fysiotherapie vergoed. Vanaf 18 jaar wordt fysiotherapie vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Bekijk je zorgpolis hoeveel behandelingen je vergoed krijgt.
  • Middels fysieke testen en echografie wordt de ernst van de blessure in kaart gebracht. Is het een kneuzing, toch de banden beschadigd of een spierscheuring? Of is er misschien iets gebroken, waarvoor toch meer onderzoek nodig is?
  • Alle mogelijke behandelingen beschikbaar om het herstel te bevorderen. Denk aan laser, medical taping, dry needling, maar ook trainen in de fitness behoort tot de mogelijkheden.
  • Daarnaast kun je deelnemen aan de revalidatie training op maandag avond. Op het sportveld wordt je opgetraind onder begeleiding van onze sportfysiotherapeut Bart Damen of Patrick Verhagen. In deze omgeving zorgen we voor een snelle terugkeer in jouw sport en verkleinen we de kans om een nieuwe blessure op te lopen. Deze training is voor alle cliënten van fysiotherapie van der Heijden & Damen toegankelijk. 

Wil je meer informatie? Bel naar 0497-64 5912 (voorkeur tussen 9:00 -13:00) of neem een kijkje op de website www.fysio-sportrevalidatie.nl

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken