Afspraak plannen

Werk in uitvoering!

 In Geen categorie

Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een verbouwing die de komende weken in onze praktijk zal plaatsvinden. We gaan namelijk een nieuwe praktijkruimte bouwen achter de balie en waar nu de wachtkamer is. Deze nieuwe ruimte zal worden ingenomen door Ortus, een verloskundige praktijk die zich hier zal gaan vestigen.

Houd er alvast rekening mee dat de verbouwing misschien wat hinder met zich mee kan brengen, zoals mogelijke geluidsoverlast of tijdelijke aanpassingen aan de ingang en de routing binnen onze praktijk. Wij bieden onze excuses aan voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken.

We doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken en ervoor te zorgen dat de behandelingen en afspraken gewoon kunnen doorgaan zoals gepland. Mocht er toch sprake zijn van enige hinder, dan hopen wij op jullie begrip en geduld tijdens deze periode van verandering.

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken