Afspraak plannen

Heidag

 In Geen categorie

“Met enthousiasme kunnen we melden dat we met het gehele fysioteam een inspirerende dag hebben beleefd onder de bezielde leiding van Edwin Claassens. De locatie was het prachtige clubgebouw van Snelle Wiel – Bestronics

Vandaag werd ons weer bewust gemaakt dat kleine stapjes een groot verschil kunnen maken in onze praktijk, maar door de waan van de dag komen we hier vaak niet aan toe. Mede door deze dag krijgt onze organisatie de kans om zich te heroriΓ«nteren en te focussen op de essentie van onze praktijk. Hierdoor kunnen we onze patiΓ«nten nog beter van dienst zijn.

𝙑𝙀𝙀𝙧 π™šπ™šπ™£ π™¨π™˜π™π™žπ™₯ π™―π™€π™£π™™π™šπ™§ π™§π™€π™šπ™§ π™žπ™¨ π™žπ™šπ™™π™šπ™§π™š π™¬π™žπ™£π™™ π™©π™šπ™œπ™šπ™£π™¬π™žπ™£π™™

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken