Afspraak plannen

Versoepeling coronamaatregelen zaterdag 26 juni!

 In Geen categorie
Mondkapjes verplichting

Vanaf aanstaande zaterdag gelden veel van de huidige coronamaatregelen niet meer. Wat betekent dat voor jou als sporter of cliënt bij vd Heijden/ Damen fysiotherapie?

  • Behandelingen. Voor de behandelingen in de behandelkamers blijft het mondmasker plicht. Waar we geen 1.5m kunnen waarborgen zal zowel de cliënt als therapeut (voorlopig) een mondmasker blijven dragen. Dit doen we voor jullie en onze veiligheid. Met de gevolgen van Corona worden we nog iedere dag geconfronteerd. We hebben talloze post-Corona cliënten onder behandeling met uiteenlopende klachten. Het is ons maar al te duidelijk dat voorkomen beter is dan genezen. Daarnaast willen we de continuïteit van de praktijk kunnen waarborgen.
  • Sporten. In de oefenzalen waar 1.5m afstand gehouden kan worden mogen de mondkapjes af. Het schoonmaak protocol blijven we (voorlopig) nog handhaven.
  • Wachtkamer. Daar waar afstand gehouden kan worden mogen de mondmaskers af.
  • Wandelgang. Hier mogen de mondmaskers af.
  • Kleedkamer. Zorg dat u zoveel mogelijk omgekleed naar de praktijk komt zodat nauw contact in de kleedkamer wordt vermeden. Ook hier geldt, als de afstand van 1.5m gewaarborgd blijft hoef je geen mondmasker te dragen.

Fijn dat we met z’n allen op de goede weg zijn en dat er al meer mogelijk is.

Met vriendelijke groet,

Vd Heijden/ Damen fysiotherapie

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken