Afspraak plannen

Fysiotherapie vergoedingen 2021

 In Geen categorie

Fysiotherapie is een van de meest gekozen dekkingen in het aanvullend pakket van zorgverzekeringen. Het aantal behandelingen dat door zorgverzekeraars vergoed wordt, verschilt sterk. De vergoeding binnen de aanvullende zorgverzekering varieert van 6 tot 52 behandelingen. Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar en het pakket (en hangt natuurlijk samen met de premie die je betaalt). Bedenk bij het kiezen van een aanvullende verzekering dus goed of je fysiotherapie nodig hebt en hoeveel behandelingen dat dan zijn. Voor meer informatie over de verschillende verzekeringen kunt u hier klikken om uw zorgverzekering te vergelijken.

Fysiotherapie vergoedingen Reusel, Fysiotherapie Reusel, welke zorgverzekeraar moet ik kiezen
Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken