Afspraak plannen

Nieuwe stagiaire

 In Geen categorie

Vanaf 19 maart kunt u Els van Gool tegen komen binnen onze praktijk. Tot 19 april loopt zij stage op dinsdag tot en met vrijdag. Ze zal vaak in gezelschap zijn van Nicole, maar ook van Bart en Patrick.

4 jaar geleden is zij gestart aan de KU Leuven in België met de opleiding Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Na haar bachelor gehaald te hebben is ze reeds gestart met haar master opleiding pediatrie.

De afgelopen jaren heeft zij op kot gezeten in Leuven, maar nu is ze weer voor een paar weken terug op het oude nest in Hooge Mierde.

Hier voetbalt ze nog bij HMVV dames 1, houdt ze van hardlopen, wielrennen en lekker koken.

Wij wensen haar een leerzame en succesvolle periode toe!

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken